a Bit of me, myself and I ;)

Mijn naam is Heidi, ik ben 47 jaar. Ik was getrouwd met Patrick. We hebben 4 prachtige zonen gekregen.
           In 1990 is Youri geboren, Nicky kwam in 1993, Terry in 1997 en onze jongste zoon Indy werd in 1999 geboren.

Tot ons grote verdriet is onze oudste zoon Youri op 26 maart 2011 overleden.

*:2006: In de kerstvakantie van 2006 zijn wij naar ons nieuwe huis in Margraten verhuisd en omdat familie en vrienden steeds vroegen hoe het met de verbouwing ging wilde ik een weblog maken. Daarom ben ik met de website www.familiesteven.nl begonnen. De bedoeling van dit blog is dat ik af en toe iets vertel over ons leven en wat mij bezighoudt. Niet heel vaak, het moet geen verplichting worden. Maar ik zie het meer als een online verslag waar ik ook foto’s, muziek en filmpjes kwijt kan. En wie dat wil is van harte welkom om mee te kijken 🙂

*2012: Jammer genoeg hebben Patrick en ik besloten om, in ieder geval voorlopig, niet meer bij elkaar te wonen. Op 21 april 2012 ben ik daarom met Nicky, Terry en Indy naar Maastricht verhuist. Hond Ascha en de katers Sambal en Ketjap zijn met ons meeverhuisd. Mijn man woont sinds september 2012 in een flat in Maastricht. Sinds 15 december 2012 wonen er ook twee rattendames genaamd Tsjap en Tsjoy bij mij en de kinderen.

*November 2013 zijn vlak na elkaar onze rattendames overleden.

*2013: Onder de noemer trip down memorylane plaats ik oude foto’s nog voor het begin van dit weblog. Een beetje geschiedvervalsing eigenlijk maar ik wil die foto’s graag wat zichtbaarder plaatsen dan alleen op mijn laptop.
Mocht je iets kwijt willen dan kan dat via Twitter,  Facebook of via heidi@familiesteven.nl. Voorheen kon dat ook via deze site maar ik kreeg zoveel spam dat ik die optie afgesloten heb.

*2014: Na jaren van bedrog, geweld, mishandeling en leugens heeft Patrick besloten om met de vrouw verder te gaan die op de meest achterbakse manier ons huwelijk en gezin heeft kapot gemaakt. Sommige mensen deinzen nergens voor terug om te krijgen wat ze willen en sommige mensen blijken zo egoïstisch dat ze hun vrouw en gezin laten stikken. Patrick was zelfs niet mans genoeg om mij te vertellen dat hij met haar samenwoonde. Daar kwam ik toevallig achter. Daarop heb ik de scheiding aangevraagd maar zelfs daar bij toonde hij geen enkel fatsoen en veroorzaakte hij niets als problemen. Uiteindelijk is het in september 2015 eindelijk gelukt om van hem af te komen.