Open dag quiltwinkel Marij& ontmoeting met Willeke

Twee weken geleden kreeg ik van Antje op Twitter de tip om Willeke uit Maastricht te gaan volgen. Willeke bleek ook te quilten en we spraken af om samen naar de open dag van quiltwinkel Marij te gaan. Dat was dus vanmorgen en het was heel geslaagd. Willeke bleek heel leuk te zijn én in het echt veel mooier dan op haar foto 😉 We hebben lekker in Marij’s tuin gezeten en gekletst en binnen de quilts bewonderd. Ik heb al 2 jaar niks meer aan het quilten gedaan maar nu kriebelde het toch wel behoorlijk dus heb ik me meteen voor 3 cursussen opgegeven 😉 De foto met de 2 quilts helemaal beneden rechts is van een van de cursussen. Die wordt afhankelijk van de belangstelling voor volgend jaar gepland. Ik heb me er al vast voor opgegeven en ik hoop echt dat ‘ie door gaat want ik vind dit hele leuke quiltjes. Ik heb wat foto’s gemaakt, de kwaliteit is niet geweldig want ik heb ze met mijn mobiel gemaakt. Patrick heeft het fototoestel mee naar Frankrijk. Die is trouwens vandaag de Mont Ventoux aan het beklimmen. Petje af!

Leave a Reply