Droevig nieuws

Vanmiddag lekker met de oudste naar de stad winkelen in het kader van de kind-verwen-dag. Dat heb ik pas ingevoerd om wat meer leuke dingen met ieder kind apart te doen. Met jongste ben ik vorige week geweest. Die was superblij met nieuwe Gormiti en eten bij de V&D.
Vandaag dus met de oudste. Die heeft niks meer aan speelgoed 😉 Voor hem hebben we twee broeken en twee t-shirts gescoord wat niet zo makkelijk is. Mijn kleintje weegt namelijk 135 kg en is 197 cm lang. In zijn maat is het dan ook lastig kleren kopen. Gelukkig heb ik een neefje met een hele leuke kledingzaak die vaak kleren in grotere maten heeft.
Uiteraard heb ik mezelf niet vergeten, ik heb eindelijk mijn lang begeerde koekjestrommel en het taartplateau van Blond gekocht. En een hoop afgeprijsde kleren bij Ulla Popken 😉 Een lekkere pyama omdat ik het zo heerlijk vind om op zondag de hele dag in mijn pyama rond te lopen, een heel leuk spijkerjasje en wat t-shirts. Die slijt ik heel snel dus daar geef ik nooit veel geld aan uit. Binnen de kortste keren zitten er vlekken of gaatjes in.
Helaas eindigde deze dag minder leuk.
Patrick belde op dat zijn tante ‘s middags was overleden. Tante Jannie was al een paar jaar geleden opgenomen in De zeven Bronnen, een verzorgingstehuis. Vroeger was ze echt een heel leuk mens, altijd gezellig en vrolijk. Heel verdrietig als je dan je laatste jaren moet slijten zoals zij.