Doel

Mijn doel voor 2015 is om 2000 km te maken. Dat betekent zo’n 5 km per dag of 38 km per week of 166 km per maand.
Tot nu schiet het niet erg op. 1001 en 1 smoesjes maar feit blijft dat ik dit jaar pas 152 km heb gelopen waar het 332 km had moeten zijn. Da’s nog niet de helft. Dat wordt dus nog flink wat kilometertjes maken. Niet alleen om mijn doel te halen maar ook om goed voorbereid aan de start van allerlei evenementen. Ik heb een heuse wandelplanning gemaakt 😉 Flink aan de slag dus. Spierpijn verbijten want ik ben op asfalt aan het trainen. Bij de Swentibold en vooral in Nijmegen vorig jaar heb ik veel last gehad van mijn schenen en heupen omdat ik toen steeds op asfalt liep. Daarop ben ik nu dus zoveel mogelijk aan het lopen zodat ik daar beter op voorbereid ben. Keerzijde is dat ik nu dus elke keer pijn heb, vooral in mijn heupen. Maar dat zal ook wel weer voorbij gaan.