Tinder en concert

Op een avond zat ik op de bank een beetje te zappen en te surfen toen me in viel dat ik altijd nog eens Tinder wilde uitproberen. Tinder is een datingapp voor op je telefoon of tablet. Als je deze installeert maakt hij contact met je Facebookpagina en haalt daar wat basisgegevens en foto’s vandaan. Als het allemaal klaar is en je hebt het geslacht, de afstand en leeftijd van de toekomstige matches ingesteld, krijg je de eerste foto’s te zien. De meesten hebben er een of twee foto’s op staan en een paar dingen over hun interesses en hobby’s. Ook staat er bij hoe iemand heet, zijn leeftijd en hoe ver hij uit de buurt woont. Jammer genoeg zijn er altijd wat van die rare figuren die een foto van een auto of een hond neer zetten. Ook erg, een foto van een kind. Wie bedenkt het nou om een kind op een datingsite te zetten? Of een (bijna) naaktfoto. Daar zit toch ook niemand op te wachten. Ook erg apart was die compleet opgemaakte man, mét pruik. Je ziet wat langskomen, elke keer weer hilarisch 😉 Die rare figuren swipe ik meteen naar links, de leukerds gaan naar rechts. Als iemand jou dan ook leuk vind heb je een match en kun je chatten. Dat chatten kan je ook nog verbaasd laten staan. De openingszin van een match was: wat heb jij zaadvragende ogen? Leuke binnenkomer 😉 Gelukkig kun je een match ook weer opheffen en dat heb ik dan ook maar snel gedaan.

Ondertussen heb ik al een paar dates gehad. Tot nu toe niet succesvol. Ik ben, geloof ik erg kieskeurig. De meeste mannen blijken toch niet mijn type te zijn. Op eentje na maar daar heb ik nooit meer wat van gehoord dus ik was duidelijk niet zijn type.

Gisteren had ik een match met een amerikaan. Die bleek in Aken te zijn voor een concert met zijn band. Hij vroeg of ik geen zin had om daar naar toe te komen. Dat was wel even heel erg uit mijn comfortzone maar ik heb het toch gedaan. Allemaal onder het motto, op de bank zitten kan altijd nog 😉

De man bleek niks. Heel aardig maar totaal niet mijn type. Maar het concert was erg goed. Ze heten de Bill Evans Soulgrass en ze spelen echt goed. Als er weer een concert van hen is, ga ik er zeker weer naar toe.  Hoog nerdgehalte in het publiek maar wel heel relaxed. Het concert was in een oude bunker uit de 2e Wereldoorlog. Schijnt dat Hitler zelf er nog had heeft rondgelopen. Creepy idee.

Het was een topavond ondanks dat de man in kwestie best teleurgesteld was, geloof ik. Gelukkig nam hij het goed op 😉

Ik heb (slechte) foto’s gemaakt voor een sfeerimpressie 😉

20141102_211231_600x338 20141102_211244_600x338 20141102_211251_600x338