Planning

Het blijkt dat ik  nogal competitief ingesteld ben. Ik krijg een kick als ik een prestatie volbreng. Niet in de zin dat ik sneller wil zijn dan de andere deelnemers maar wel door iets te doen wat ik voor mezelf nooit voor mogelijk had gehouden.

Dat heb ik gemerkt met de sportprestaties die ik de afgelopen tijd heb behaald. Die smaken naar meer 😉 Daarom plan ik er, bij leven en welzijn nog maar wat 😉 Voor mij werkt het ook gewoon heel goed om mezelf een doel te stellen. Dat geeft me structuur en zorgt ervoor dat ik van m’n luie gat af kom 😉
Ergens in het voorjaar wil ik nog een halve marathon doen ter voorbereiding op die hele. Even kijken waar in de buurt iets is dan. Jammer dat de reis-, verblijf en inschrijfkosten bij elkaar zo hoog zijn anders was het leuk om ergens verder op in het land te gaan lopen. Zie je weer eens iets anders 😉

Kennedymars in Sittard 4 april 2015
Elfsteden Wandeltocht in Friesland 12 t/m 16 mei 2015
3 Landen 3 Daagse in Vijlen 29 t/m 31 mei 2015
Maastricht Marathon  zaterdag 6 juni 2015
Maastrichts Mooiste 14 juni 2015 (afstand nog te bepalen)
De 99ste Vierdaagse in Nijmegen 21 t/m 24 juli 2015

Poster 4daagse 2015