3 Landen 3 Daagse

 

 

3daagseposter-2013-NL22014-05-17 11.54.08Ik deed mee aan de 3 Landen 3 Daagse georganiseerd door René Spierts en zijn gidsen. Wat was dat gezellig! Natuurlijk ook dankzij het geweldige weer maar er was echt een supersfeer. De eerste avond bleven we in Nederland, in de bossen rond Vijlen, de tweede dag deden we een stukje België en ben ik ook eindelijk eens op het Drielandpunt geweest (zie foto) De derde dag werden we met een bus naar een bos achter Aachen gedropt en liepen we terug naar Vijlen. Allemaal ontzettend mooie wandelingen met een gezellige nazit bij het Hijgende Hert 😉 Daar werden Hertjes besteld. Eerst wist ik niet wat een Hertje was maar nu ik hele kuddes voorbij heb zien komen, vergeet ik het nooit meer 😉

Maar het was geweldig en volgend jaar ben ik er zeker weer bij. Ik snap heel goed dat mensen hier al jaren elke keer voor terug komen 🙂