Wandelfit

Ondertussen doe ik al een tijdje mee met Wandelfit en dat is gezellig. Al wandelen we niet heel ver, het is toch een goede aanvulling op mijn voorbereiding voor de Vierdaagse van Nijmegen. In Maastricht wordt Wandelfit gegeven door Atletiek Maastricht Na de 8 weken training is kun je de Avondvierdaagse van Maastricht lopen. Deelname zit bij het lesgeld voor Wandelfit. Ik hou niet zo van ‘s avonds lopen maar in het kader van kilometers maken ga ik die natuurlijk wel doen. En dan zie ik mijn mede Wandelfitters en dat is ook leuk 🙂

Wandelfit bestaat uit 2 trainingen per week. Op dinsdag doen we een duurtraining waarbij we een stuk van ongeveer 12 kilometer lopen. Lekker door de mooie omgeving van Amby, Meerssen en Berg en Terblijt. Onderweg kwamen we een keer deze mooie hazelworm tegen die midden op het pad lag.

Op donderdag hebben we op het Sportpark intervaltrainingen. Saai maar nuttig.

Ik kreeg nog wat leuke foto’s toegestuurd die tijdens de trainingen zijn gemaakt. Ik heb dat rode jasje aan:

Hazelworm Wandelfit 1 Wandelfit 3

Wandelfit 2