Nieuwjaar en goede voornemens

Graag wil ik iedereen een geweldig 2008 wensen. Dat het je brengen mag wat je ervan verwacht.
Op een mailinglijst over quilten (http://uk.groups.yahoo.com/group/Quiltkletsers) waar ik lid van ben, werd geschreven over ieders goede voornemens. Ik zat daar over te denken en ik wist moeiteloos een hele lijst te verzinnen. Eindelijk afvallen, mijn huishouden op orde houden, mijn administratie op orde krijgen, heel veel in de tuin werken, al die quilts eens afmaken die nu nog in dozen ingepakt staan en zo kan ik nog wel ff door gaan.
Maar toen bedacht ik me dat ik mezelf gek maak met dat eeuwige moeten. Zeker, het zijn allemaal nuttige dingen maar moet ik me zelf gek gaan maken om het allemaal gedaan te krijgen? Moet ik aan het begin van een nieuw jaar mezelf al in de stress gooien?
En zo is dit mijn goede voornemen voor 2008 geworden, rustig aan doen en me niet gek laten maken. Vooral niet gek laten maken door mezelf 😉
Fijne jaarwisseling allemaal

2 thoughts on “Nieuwjaar en goede voornemens

  1. Hoi Heidi, Je hebt groot gelijk hoor, gewoon rustig aan doen. Zelf maak ik wel altijd een lijstje, omdat dat beter werkt bij mij. Groetjes, Marjolein (ben bezig met T en U namen voor de pups te verzinnen, want ik moet de papieren opsturen dit weekend, heb je nog een ideetje??).

  2. “Niks moet, alles mag” ook in 2008!
    ‘k Wens jou en je gezin een superjaar!

    Yvonne aka sommeke

Comments are closed.