Gant 1

Ik was met de was bezig toen ik de telefoon beneden hoorde. Even later kwam Indy zeggen dat iemand op mijn mobiel had gebeld en toen ging de telefoon beneden weer. Dus Indy trok een sprintje en was nog net op tijd 🙂 En gelukkig ook maar want er was iemand van Marie Claire aan de telefoon. Laatst had ik meegedaan aan een verloting voor deelname aan een GANT Styling Night. Dat was alweer even geleden en ik vond het al jammer dat ik niet had gewonnen. Het was namelijk hier in Maastricht op loopafstand 🙂 De dame van Marie Claire vertelde dat ik had gewonnen en dat ik uitgenodigd werd voor dezelfde avond. Dat was een beetje kort dag maar goed, ik had toch geen andere plannen en de jongens redden zich ook een avond alleen. Daarna kreeg ik nog een mail met de bevestiging:

Best Marie Claire lezeres,

Enige tijd geleden heb jij ons laten weten aan wat voor styling tips jij behoefte hebt.

Van harte gefeliciteerd! Via deze weg willen wij jou graag laten weten dat de keuze op jou is gevallen. Wij nodigen jou en je vriendin graag uit voor de GANT Styling Night in Amsterdam 28 maart 18.00 – 21.00 (let op: in de oproep stond vermeld 19.00-21.00, we starten dus een uur eerder).

Onderstaand alle informatie over de workshop:

GANT Styling Night in samenwerking met Marie Claire

Locatie:                The GANT Store Amsterdam (Van Baerlestraat 86)

Datum:                donderdag 28 maart

Programma:      18.00 – 21.00

Ik heb er nog maar een mailtje aan gewaagd en gelukkig was het toch echt de bedoeling dat ik naar de Gant in Maastricht kwam 😉

Meteen mijn zusje gebeld of die mee wilde en toen was het al tijd om me om te kleden. Omdat ik nog niet durf te fietsen na mijn onfortuinlijke val ben ik gaan lopen. Eerst mijn zusje oppikken die moest werken in haar Tupperware winkel. Jammer genoeg kon ze toch niet mee dus ik ging uiteindelijk alleen.

Het was even zoeken naar de Gant winkel want die ligt in het dure winkelgedeelte waar ik normaal gesproken nooit kom 😉 Maar gelukkig toch gevonden. In de winkel was helemaal niemand terwijl je toch een drukte van belang zou verwachten bij zoiets. Gelukkig kwam een hele aardige heer op me af die me naar boven loodste. Boven was de damesafdeling van Gant en daar was het ook heel wat drukker. Ik kreeg meteen een glas champagne, lekker 🙂 Een van de dames van Gant heette ons welkom en legde uit hoe de planning van de avond was. Er zouden nu hapjes langskomen en later een desserttafel. Je kon kleding uitzoeken en passen en met een mooi setje op de foto gaan. Dat vond ik wel een leuk idee want ik heb eigenlijk geen mooie foto van mezelf sinds ik zo afgevallen ben. Dus begon ik struinen door de rekken wat nog niet zo eenvoudig was want de andere gasten wilden hetzelfde natuurlijk. Na drie rondjes had ik mijn outfit bij elkaar. Een prachtige linnen top met een verloop van roze naar wit. Die vond ik echt geweldig. Op het kaartje stond geen prijs maar naar wat ik gezien heb op de wel geprijsde kaartjes was die top niet te betalen voor mij. Erg jammer was hij was mooi en stond geweldig. Erbij had ik een simpele witte broek die toch 120 euro moest kosten. Na een hele lange wachttijd bij de kleedkamers kon ik het allemaal aantrekken. Het stond net zo mooi als ik had bedacht dus ik slalomde via de hapjes naar de wachtrij voor de fotoshoot. Tijdens het wachten kreeg ik een heerlijk glas witte wijn én weer hapjes zodat het wachten niet zoveel uitmaakte. En in beide rijen heb ik gezellig gekletst met de andere dames 🙂

Uiteindelijk was ik dan toch aan de beurt voor de foto’s. Een paar van links, een paar van rechts, naar boven kijken, naar opzij, lachen, het was kort maar heftig 😉 Heel leuk om eens mee te maken en ik ben superbenieuwd naar de foto’s . Die zouden we via de mail krijgen dus ik zit in spanning te wachten. Na de shoot heb ik snel alles teruggehangen. Stel je voor dat ik per ongeluk iets beschadig of vies maak. Met die prijzen wil je dat niet op je geweten hebben 😉 En ik had nog een reden voor een beetje haast want ik was aan de beurt voor de desserttafel. Een bedrijf zorgde voor de hapjes en ook voor de dessertafel. Ik ben hun naam kwijt maar ze verzorgen eetexperiences voor vrijgezellenfeesten.

Die desserttafel was wel een belevenis. De mannelijke helft van het bedrijf spoot de inhoud van allerlei spuitzakken, flesjes en een sifon in mooie dotjes op een tafelzeil met daarbij nog poeders, noten en vers en gedroogde fruit. Toen hij klaar was kregen we een lepel en mochten we proeven. Sommige dingen waren echt verrukkelijk zoals de caramel. De vanilleolie proefde ik niet, misschien te weinig. Alles bij elkaar een hele geslaagde desserttafel 🙂

Ik was een beetje moe en omdat ik toch niks meer ging passen ben ik lekker op een stoel gaan zitten om alles op m’n gemakje te bekijken. Weer kreeg ik een glas wijn 😉 en het was heel leuk om de fotoshoots van de andere dames te bekijken. Langzaam begon de winkel leeg te lopen en ook ik stapte op. We kregen nog een goodiebag mee en konden ons emailadres opgeven voor de foto’s. Dankzij de champagne en wijn was de wandeling terug niet bepaald koud en vloog om 😉 Thuisgekomen was ik wel behoorlijk moe dus ik ben meteen m’n bed in gedoken.

‘s Morgens heb ik de goodiebag uitgepakt. Het nieuwe nummer van MarieClair, een kortingsbon voor de Gant webshop, een heel mooi en dik  gastendoekje, 2 stukjes zeep die in de kadodoos gaan want ik vind ze niet lekker ruiken, een mini abonnement op de Marie Clair en een mooi ceintuurtje van Gant.

Al met al vond ik de avond de moeite waard en ben ik blij dat ik gegaan ben. De Gant winkel is mooi en goed verzorgd met vriendelijk en behulpzaam personeel. Qua kleding zaten er stukken bij die ik wel zou willen dragen maar hun prijzen vallen niet in mijn budget.

Onderstaand de foto’s die ik gemaakt heb. Als de foto’s van de fotoshoot er zijn zet ik die wel erbij. Op de stoel de outfit die ik aan had.