Lush 1

Een tijdje geleden kwam er een leuke actie voorbij. Je kon een tegoed van 35 euro winnen om als mystery shopper bij Lush te besteden. Dat willen we wel dus ik deed mee en won ook nog 🙂

Het idee is dat je een uitgebreide vragenlijst doorneemt en dan gaat shoppen bij Lush. Je schiet dan die 35 euro voor en die krijg je later terug. Naderhand vul je dan die lijst in en stuur je alles op. Goed te doen en ze hebben mijn 35 euro heel snel overgeboekt.

Ik kende Lush alleen van horen zeggen en de producten helemaal niet terwijl er nota bene een filiaal hier in Maastricht is. Helemaal langs gekeken dus. Al moet ik zeggen dat ik best even moest zoeken toen ik er heen ging. Het is maar een smal pand en het valt niet bepaald op. Ik ging samen met mijn zusje en nichtje van 9 tijdens een koopavond. Het was gelukkig niet druk dus de verkoopster hadden alle tijd voor ons. Dat merkte je ook goed want alles wat we interessant vonden werd meteen uitgelegd en opgesmeerd. Nu snuffel ik liever op eigen houtje rond maar nichtje had de tijd van haar leven. Ze is aan alle kanten besmeerd met zeep, crème en weet ik wat nog meer. Dat vond ik heel leuk, dat ze zo op mijn nichtje in gingen 🙂 Ze geven ook kinderfeestjes, dat lijkt me echt iets voor haar 😉

Mijn zusje heeft nogal problemen met haar huid en de verkoopster adviseerde haar de Dream Cream en gaf ook meteen een monstertje mee. Dat vind ik heel goed daar. Omdat mijn zusje bijna jarig is en ik nooit weet wat ik moet kopen heb ik meteen een pot van die crème gekocht. Hopelijk helpt ‘ie.

Nichtje kreeg lippenscrub om te proberen en was meteen verslaafd . Ik heb hem ook geproefd en die is inderdaad erg lekker. Smaakt naar bubblegum en is gemaakt van suiker en wat natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Als je je lippen ermee gescrubd hebt kun je het restant gewoon opeten. Geweldig spul 😉 Voor haar kocht ik dus een potje, gewoon als aardigheidje. Je bent tenslotte suikertante of niet 😉

Voor mezelf had ik een flesje van The Olive Branch, dat is douchespul wat ontzettend lekker ruikt. Ook had ik een scrub voor onder de douche die ook erg lekker ruikt en goed scrubt. Bij het afrekenen kreeg ik nog een stuk shampoo. Die heb ik ondertussen ook al gebruikt en die is erg fijn. Ruikt lekker en maakt goed schoon. Nadeel van stukken shampoo en zeep vind ik altijd het opbergen. Dat moet echt droog gebeuren anders verdwijnen ze zonder dat je het merkt. Als ik daar iets op kan bedenken word ik fan want van al die verpakkingen wordt je ook niet echt blij.

Al met al kan ik zeggen dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt. Lush is echt een aanrader ook als je niet voor niks kunt shoppen 😉 Fijne spullen met een goed verhaal en attent personeel, wat wil je nog meer? 🙂

Dit kochten wij allemaal 🙂