Sporten enzo

In juli 2012 ben ik begonnen met hardlopen en sindsdien sukkel ik van blessure naar blessure. Hardlopen is een van de meest belastende sporten en mijn lijf is daar duidelijk (nog) niet aan toe. Maar hardlopen is wel de eerste sport die ik echt heel erg leuk vind en ik wil het ontzettend graag blijven doen. Nu heb ik alweer weken een liesblessure en omdat het maar niet overgaat ben ik weer onder behandeling bij de fysiotherapeut. Hij vond fietsen een goed idee en hardlopen nu even niet zo’n plan. Via mijn ziektekostenverzekering krijg ik korting op de sportschool dus daar ga ik nu maar fietsen, zwemmen en spierversterkende oefeningen ย doen. Dat zwemmen vind ik heerlijk maar de rest is eerder noodzakelijk kwaad. ย Ik heb een vaste routine: eerst een kwartier op de fiets en de crosstrainer, dan een rondje op de apparaten met de gewichten, dan zwemmen en tenslotte de beloning, relaxen in het bubbelbad, de sauna en het stoombad ๐Ÿ™‚ Als het zo uitkomt pik ik het buikspierkwartier of een les mee. Als ik me haast ben ik in een uurtje klaar maar het kan ook veeeeeeel langer duren. Vooral het sauna gedeelte dan ๐Ÿ˜‰ Gisteren ben ik voor de eerste keer dit jaar weer geweest en prompt heb ik spierpijn ๐Ÿ˜‰ Beetje maar gelukkig en het geeft een goed gevoel dat ik zo lekker bezig geweest ben. Nu even plannen wanneer ik weer kan tussen de bezoeken aan het ziekenhuis door.