De hypotheek

De Colonel bij het station in Maastricht. Hier is het kantoor van de ING bank die het mogelijk maakte om Termaar te kopen.

Gisteren was het even spannend. De makelaar van de verkopers belde op. Er was nog steeds geen datum bekend voor het ondertekenen van de koopakte. De verkopers werden ongeduldig en wilden graag wat weten. Dus ik uitleggen dat wij alles hadden aangeleverd wat de bank nodig had en dat het oponthoud bij de bank zat. We zijn heel blij dat we de hypotheek bij de ING bank hebben rondgekregen maar het gaat allemaal niet echt snel. De makelaar zou eens gaan bellen met de bank en de notaris om er wat vaart achter te zetten.

‘s Middags belde eerst de notaris dat we a.s. vrijdag, 1 september dus om 18.15 kunnen komen om de aktes te tekenen en daarna de makelaar. Om 16.45 uur maken we nog een opleveringsrondje door Termaar met de verkopers en de makelaar en dan door naar de notaris.

Vrijdag is Termaar dus van ons en kan de champagne open!

2 thoughts on “De hypotheek

  1. Wat een goed nieuws aan het einde van deze maand. Een opluchting dat alles nu geregeld is en jullie morgen echt kunnen zeggen..Dit is nu ons huis.
    Groeten van Jolie – Marmaris.

Comments are closed.