Maastrichts Mooiste

Elk jaar wordt in Maastricht een hardloopwedstrijd georganiseerd, Maastricht Mooiste. Nu ik zelf aan het hardlopen ben wil ik daar natuurlijk aan mee doen 🙂 Ik heb zitten dromen over de 10 kilometer  omdat het lopen zo lekker ging in eerste instantie. Maar een paar weken geleden kreeg ik een luchtweginfectie en mijn hele conditie ging er aan. Volgens de huisarts ben ik weer helemaal ok en mijn zuurstofgehalte was zelfs 100% maar ik blijf benauwd. Dat ligt natuurlijk ook aan het weer, koud en vochtig is gewoon niet goed voor de luchtwegen. Ik ben nu ook weer gewoon heel rustig begonnen met hardlopen. Met langzaam opbouwen gaan die luchtwegen ook weer vooruit en de weersomstandigheden worden nu ook elke maand beter. En er zijn zoveel sporters met astma dus dat moet mij ook lukken 🙂

Om een mooie uitdaging te hebben en een doel om naar toe te werken heb ik me vandaag ingeschreven voor de 5 km van Maastricht Mooiste. Streeftijd is alles binnen het half uur 😉 De snelsten doen de 5 km binnen een kwartier dus binnen 30 minuten moet lukken. Daar ga ik de komende 5 maanden hard voor trainen want om 10.00 uur op zondag 9 juni 2013 sta ik aan de start!

Ik kreeg al meteen de bevestiging van mijn inschrijving:

Beste Heidi Sour,

Hartelijk dank voor uw inschrijving voor Maastrichts Mooiste Maastrichts Mooiste Gamma/Karwei 5 km!

Uw startnummer (incl. tijdregistratiechip), eventuele bestelde merchandising en de laatste wedstrijdinformatie kunt u het beste ophalen op zaterdagmiddag 8 juni 2013 tussen 12.00 en 17.00 uur tijdens de Sportmarkt op de Markt in Maastricht.

Wij raden u dringend aan, met name als u uit de directe omgeving van Maastricht komt, om uw spullen op zaterdag op te halen, zodat u op de wedstrijddag niet voor verrassingen kunt komen te staan en ontspannen aan de start verschijnt. Tevens raden wij u aan om op zondagochtend, voorzover enigszins mogelijk, met de fiets en/of openbaar vervoer richting het centrum van de stad te komen, vanwege de verwachte verkeersdrukte.

Voor deelnemers die niet uit de regio Maastricht komen, is het ophalen van startbescheiden ook mogelijk op zondag 9 juni 2013, tot een uur voor de start van het betreffende onderdeel, bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt in Maastricht.

Kijk regelmatig op www.maastrichtsmooiste.nl voor de laatste informatie over Maastrichts Mooiste. Wij sturen u nadat u bent ingeschreven automatisch een maandelijkse nieuwsbrief met daarin o.a.informatie over de evenementen van Maastrichts Mooiste.

Wij willen u tevens adviseren om via onze website vanaf twee weken voor het evenement de weersverwachting in de gaten te houden. Het weer kan van invloed zijn op de wedstrijd en is zeker van invloed op uw optimale voorbereiding. De organisatie probeert u tot op het allerlaatste moment zo goed mogelijk te informeren, per nieuwsbrief, facebook of twitter. Op onze website vindt u op de homepage altijd de voor u meest recente relevante informatie.

Mocht u kort voor het evenement vanwege een betere of minder goede dan verwachte conditie van afstand willen wisselen, dan is dat uitsluitend mogelijk op zaterdag 8 juni 2013. U moet hiervoor naar de Sportmarkt komen. Hiervoor wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht die u ter plekke contant moet afrekenen. Van afstand wisselen op zondag 9 juni 2013 is niet meer mogelijk.

Wij wensen u veel succes met de voorbereiding en zien u graag gezond en fit aan de start op zondag 9 juni 2013 in Maastricht.

De organisatie van Maastrichts Mooiste
www.maastrichtsmooiste.nl