RAK

Sinds kort doe ik aan swappen en dat loopt niet helemaal succesvol. Ik ben alweer genezen van het swappen ๐Ÿ˜‰ Nou bijna dan. Ik heb nu 5 swaps gedaan. Twee gingen geweldig. Ik heb een prachtige haaknaald en een mooi pakketje met lintjes,stof en knoopjes gekregen. Maar er zijn ook drie swaps geweest die niet zo geweldig verliepen. Bij een kreeg ik een magneet die ik niet mooi vond. Maar goed, over smaak kun je twisten. De tweede keer kreeg ik bij een briefkaartenruil hele oude vergeelde kaarten. En dan niet in de zin van retro vergeeld. En vandaag kreeg ik de envelop van een magnetenruil maar dan zonder magneet ๐Ÿ™ Ze had een gewone envelop gebruikt en die ook niet verstevigd of zo. Tsja. Ik ga het nog een kans geven maar tot nu toe ben ik niet positief over het swappen ๐Ÿ™ Over die missende magneet heb ik natuurlijk wel even gemaild en vandaag kreeg ik een mailtje terug dat ze een nieuwe magneet op de post had gedaan. Hopelijk komt die beter aan.

Wat wel weer erg leuk is. Vandaag kwam een pakje aan met er in een prachtige vlindermagneet. ย Iemand met een groot hart had gelezen dat het met het swappen niet zo lekker liep en besloten om me een RAK te sturen, een Random Act of Kindness. Dus gewoon zomaar. Ik vind het een geweldig gebaar wat ik ook erg waardeer.