Nieuwe hobby: Swappen

Op het internet rondstruinend kwam ik SwapBot tegen. Het basisidee is hetzelfde als bij Postcrossing.  Je schrijft je in op de site en de computer geeft je een naam&adres waar je iets naar toe stuurt en je krijgt iets teruggestuurd. Bij Postcrossing zijn het kaarten en bij SwapBot kan het van alles zijn. Je maakt een profiel aan waar je in kunt zetten wat je graag terug wil krijgen. Ik heb aangegeven dat ik bijvoorbeeld magneten spaar en ik heb nu dan ook 2 swaps lopen met magneten. Ik heb net 2 magneten van Maastricht opgestuurd naar Amerika en Litouwen en ik hoop binnenkort mooie terug te krijgen.

En ik doe mee aan een kaartenswap. Ik stuur 5 ansichtkaarten naar een vrouw in Amerika en ik krijg 5 kaarten terug. Ik ben heel benieuwd naar de kaarten die ze daar hebben. Er lopen nog meer swaps maar die zijn nog niet zover dat ik al iets kan opsturen.