Nieuws van de bank

Ik heb met de bank gebeld over hoe zij de voortgang bij de verkoop van het huis zien en hoe het allemaal verder gaat. Qua verkoop doet zich namelijk niks. Er zijn tot nu toe 2 kijkers geweest en die hebben er allebei van af gezien. Ik verwacht verder ook niks meer. Voordat wij dit huis kochten heeft het een paar jaar te koop gestaan. Voor ons is dit huis ideaal maar ik realiseer me heel goed dat dat niet geldt voor de meeste mensen.

We hebben bij de ING een contactpersoon die me vertelde dat het huis nog tot 1 mei in de verkoop blijft en dat ze daarna de veiling in gang gaan zetten. Daar is dan nog ongeveer 2 maanden voor nodig en dan is wordt ons huis geveild. Triest maar het geeft ons dan wel weer ruimte om verder te gaan.

Ondertussen vordert het nieuwe huis in Maastricht gestaag. Er is nog heel veel werk, vooral wat betreft het schilderen. Er zitten bijvoorbeeld 12 deuren in het huis die geverfd moeten worden en zo’n 15 ramen. Da’s veel 🙂 En dan nog alle muren verven of behangen en er moet nog iets op de vloeren op de bovenste 2 verdiepingen. Ik hoop eigenlijk in de meivakantie te kunnen verhuizen. Dan hebben we 2 weken de tijd om te verhuizen en te wennen eer de kinderen weer naar school moeten.