Huurcontract getekend

Vanmorgen heb ik het huurcontract voor het huis in Maastricht getekend.  Met wel heel gemengde gevoelens. Aan de ene kant ben ik heel blij dat ik nu een huis heb voor de kinderen en mezelf. Een plek waar we opnieuw kunnen beginnen en waar we hopelijk fijn kunnen wonen. Aan de andere kant moeten we weg uit onze vertrouwde omgeving, weg uit het huis waar we het laatst samen zijn geweest met Youri en we moeten het daar doen zonder Patrick. En ondanks dat Patrick al heel lang  niet in orde is, is hij als echtgenoot en vader toch onmisbaar.

Maar goed, het is zoals het is en we moeten het er maar mee doen. Dus gaan we daar de boel wat opknappen. Dat is best een uitdaging want door alle problemen heb ik vrijwel geen budget en er moet wel heel veel gebeuren. We gaan doen wat we kunnen en de rest komt gewoon later een keer. Ik heb overwogen om aan zo’n tv programma mee te doen waar ze je helpen met bijvoorbeeld de inrichting. Gewoon omdat ik dan alles in een keer klaar en ingericht heb. Maar ik heb daar toch helemaal geen goed gevoel bij. Wat ik hier deel en op twitter, hyves en facebook, heb ik zelf in de hand.  Maar als je meedoet aan zo’n programma ben je de regie kwijt en schetsen ze een beeld van mij en mijn gezin waar ik misschien helemaal niet blij mee ben. En als het eenmaal op tv is geweest dan is er geen weg terug.

Dus de komende weken staan in het teken van behang aftrekken en houtwerk schuren. Wie zin heeft om te helpen is van harte welkom 🙂