Tas gemaakt op de naailes

Op de markt had ik een hele mooie stof gescoord, al een hele tijd geleden. Plan was om er een jurk van te maken maar dat durf ik toch niet aan. Het is namelijk best een heftige stof en in een jurk is het, denk ik, net iets té.

Nieuw plan is een rok en een tasje. En dat laatste is nu klaar 🙂 Heel simpel patroon en de stof komt nu goed uit, vind ik. Ik ben al weken geleden thuis begonnen met de tas maar het lukte  me niet dus heb ik hem op de naailes verder afgemaakt. Het was af en toe puzzelen (waarom zijn die patronen zo onduidelijk?)  maar we zijn er uit gekomen.

Op naar het volgende project. Ik ben alleen aan het twijfelen wat ik ga doen. Ik heb nog een leren hemd in een heul grote maat wat ik naar een rok wil ombouwen of zal ik aan de rok beginnen die bij de tas hoort? En er ligt nog een prachtige stof waar ik ook een rok van ga maken. Oh oh, die Qual der Wahl.