Ons huis in de verkoop.

Aan alles komt een eind dus ook aan onze jaren in Margraten. Ons huis staat te koop en wij zijn druk op zoek naar een huurhuis.

Nadat Youri stierf is Patrick in een zware depressie geraakt en was hij niet meer in staat om te werken. Daarmee is het grootste deel van onze inkomsten weggevallen. Dit zorgde ervoor dat we de hypotheek niet meer konden betalen en dat vond de bank weer niet zo’n goed idee. Ons huis gaat nu in de verkoop in de hoop dat het voor een redelijke prijs verkocht kan worden. Lukt dat niet dan wordt het een veiling. Allemaal geen leuke vooruitzichten, helaas.

De kinderen en ik zoeken een huurwoning en Patrick blijft voorlopig nog hier wonen. Als hij echt weg moet zal hij ergens een flatje ofzo zoeken.  Omdat de twee jongste kinderen in Reijmerstok en Nijswiller op school zitten zoek ik iets in die buurt. Helaas zijn de betaalbare huurwoningen hier niet zo dik gezaaid. Daarom heb ik mijn zoekgebied verruimd naar Maastricht/Heerlen/Kerkrade. Dat heeft dan helaas ook consequenties voor de kinderen maar dat zien we dan wel weer. Een huis is het belangrijkste op dit moment, ik wil niet straks op straat staan met de kinderen.

Wie trouwens een huis te huur weet kan rekenen op mijn eeuwige dankbaarheid 🙂

Het is allemaal niet leuk maar we slaan ons hier ook wel weer door heen. Het ergste wat een mens kan overkomen is me al gebeurt dus het kan alleen maar meevallen. Al moet ik toegeven dat het ontzettend veel pijn doet om mijn geliefde huis kwijt te raken. Het laatste huis waar Youri in rondgelopen heeft, het huis waar ik me zo goed in voel. Zo jammer.