Patrick naar de Rédoute en Indy en ik naar de Cora ;)

Patrick wilde met de fietsclub een rit naar België maken. Of ik dan met Indy naar een berg, de Rédoute halverwege wilde rijden met eten en drinken. Het was nogal een lange rit en dan is het lastig om genoeg mee te nemen.
Uiteraard wilde ik dat best doen. Patrick vertrok al vroeg en Indy en ik gingen eerst boodschappen doen. Puddingbroodjes van bij de bakker, op speciaal verzoek van Patrick en flesjes Aquarius bij de Plus. En natuurlijk nog wat lekkers voor ons zelf 😉
Tomtom ingesteld en naar België gereden. Het eerste stuk ging perfect en snel maar aan het eind reed ik verkeerd. Snel gebeld met Patrick en toen zaten we weer op het goede spoor. We vonden op een tweesprong op die berg. Er was een picknickbank en plek voor de auto dus daar gingen Indy en ik wachten op de vermoeide wielrenners 🙂
Die kwamen al gauw en waren wel blij met de puddingbroodjes en het drinken, geloof ik. Nadat ze uitgerust en bij gegeten en gedronken waren stapten ze weer op de fiets voor de tweede helft.

We waren nu toch al in België vonden Indy en ik dus dan konden we dat mooi combineren met een bezoek aan de Cora in Rocourt. Gelukkig hielp Tomtom ons nu ook weer op weg en reden we er zo naar toe. Wat een uitvinding is dat toch 🙂
Bij de Cora gingen we eerst maar eens eten. Ik had alleen een krentenbol gehad en die was me niet bekomen. Aan een puddingbroodje heb ik me maar helemaal niet gewaagd. Gelukkig hadden ze in het restaurant van het winkelcentrum waar de Cora ligt een heerlijke brochette. Indy was ook blij met zijn keuze en het heeft ons goed gesmaakt.
In het winkelcentrum was uitverkoop dus ik heb lekker in al die winkels geneusd. Helaas niks leuks gevonden. De Belgische smaak is blijkbaar toch net iets anders. Uiteindelijk kwamen we bij de Cora en daar hebben we allemaal lekkere dingen ingeslagen 🙂 Voor de mannen had ik mosselen en voor mezelf een visje wat goed smaakte.
Toen we onze boodschappen bij elkaar hadden waren zowel Indy als ik best moe dus toen zijn we naar huis gereden. Patrick was er al. Het fietsen was allemaal voorspoedig gegaan. Een hele succesvolle dag dus 🙂