Zwemmen weer opgepakt

Ut heeft ff geduurd 🙁 maar vandaag ben ik eindelijk weer eens gaan zwemmen. Ik schaam me dood maar het is echt al weer 3 maanden geleden dat ik ben geweest. Zonde van het geld maar vooral zonde voor mijzelf want ik vind zwemmen heerlijk. Maar eerst was het vakantie en daarna was er vanalles en nog wat en eer je het weet is het allemaal alweer erg lang geleden. Gelukkig ging het zwemmen wel erg goed, viel me reuze mee. Vandaag hadden we trimzwemmen en dat is best pittig. Maar ik hield het goed vol en was meestal bij de eersten 🙂 Morgenmiddag is er aquajoggen en ben ik vast van plan om weer te gaan.

Vanavond zijn Patrick, Nicky en ik een uur gaan kickboksen. Dat ging ook al zo goed. Lekker gevoel 🙂 We hadden de Kettlebells bij ons. Hier is de hele dag iemand thuis en daarom had ik ze besteld maar ze zijn voor de sportschool. Patrick, Nicky en Ali hebben de Kettlebells de trappen op gesleept en ik heb de tassen gedragen. Pfff  😉 Hier staat informatie over de Kettlebells met filmpje. Schijnt een enorm effectieve training voor je lichaam te zijn.

Leave a Reply