Woonkamer

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             dressoir-in-elkaar-zetten-1-0051

 

In november hebben we een dressoir besteld bij Leen Bakker en die was nu eindelijk binnen. Dus afgelopen zaterdag is Karin begonnen met hem in elkaar te zetten met wat assistentie van Patrick. Het had wat voeten in de aarde maar het is toch uiteindelijk gelukt. Helaas was de dressoir toch echt te hoog om de tv er op te zetten zoals de bedoeling was.

Daarom hebben we de hele indeling maar eens veranderd. Is ook wel eens leuk 🙂  Nu staan de boekenkasten  waar de tv eerst stond en de dressoir waar de boekenkasten stonden. En ons oude tv meubel was ook hard aan vervanging toe dus hebben we gistermorgen maar even een nieuw gehaald bij Ikea. Nou ja even 😉  We lopen bij Ikea naar binnen, zegt Patrick ineens dat ‘ie z’n beurs is vergeten. Pfff, dus maar weer in de auto en terug naar huis. Bij Ikea hebben we gelukkig wel meteen een mooi tv meubel gevonden. Het is van glas en zilverkleurig metaal, de boekenkasten zijn van donker hout en we dachten dat het te donker en te zwaar zou worden als we ook een tv meubel van hetzelfde hout zouden nemen.

 Nu nog wat kleine dingetjes, een los stopcontact wat nog gemaakt moet worden en ik wil nog nieuwe lampjes en dan is de woonkamer klaar.

dressoir-in-elkaar-zetten-1-009dressoir-in-elkaar-zetten-1-010